Вікна Veka Харків

Об'єкт компанії Veka Харків

Вікна Veka Харків

VEKA - одна з найбільших компаній в області розробки і виробництва віконних і дверних профілів зі спеціального високоякісного пластику, а також пластин зі спіненого ПВХ. Головне підприємство концерну знаходиться в місті Sendenhorst в Північній Рейн-Вестфалії. За межами Німеччини дочірні виробляють підрозділи VEKA працюють в США, Канаді, Китаї, Великобританії, Польщі, Франції, Іспанії, Бельгії, Росії.

У вересні 2006 року було відкрито офіційний склад ТОВ «ВЕКА Україна» на території Київської області, Броварського району, села Калинівка.

Комерційне представництво компанії ВЕКА Україна здійснює свою діяльність як на території України, так і на території Молдавії.

Всі дочірні підприємства VEKA мають Сертифікат DIN ISO 9001: 2000.

Всі профільні системи VEKA випускаються в строгій відповідності з вимогами найсуворішого європейського стандарту в області якості - RAL

Незважаючи на міжнародний масштаб своєї діяльності, VEKA продовжує сімейним підприємством, яке керується власником. Це забезпечує швидке прийняття рішень, ефективне управління, гнучкість і оперативність при вирішенні будь-яких питань.

VEKA пропонує максимальний асортимент найрізноманітніших профільних артикулів, що дозволяють вирішувати широкий спектр архітектурних завдань з урахуванням особливостей всіх кліматичних зон і архітектурних традицій. Вся продукція VEKA регулярно проходить строгі лабораторні випробування і має сертифікати провідних міжнародних інститутів.

Оновлене: 22.01.2016
Додано: 22.01.2016
Ідентифікатор: 16299
Карта об'єктів компанії Veka Харків

Ще об'єкти

Вікна Veka Харків — Veka Харків
Виробництво вікон Viknar`off