Компанія «Вікно Плюс» пропонує Вашій увазі іноваційну систему VEKASLIDE

Компанія «Вікно Плюс» пропонує Вашій увазі іноваційну систему VEKASLIDE

Кожен з нас проводить більшу частину свого життя в замкнутому просторі: навчальних закладах, офісних будинках та в інших приміщеннях, де доступ денного світла обмежений віконним отвором. Тому компанія «Вікно Плюс» пропонує Вашій увазі іноваційну систему Vekaslide, яка подарує багато світлового простору вашому будинку.
Конструкційна система «VEKASLIDE» - це унікальне технологічне рішення для створення панорамних розсувних дверей дуже великого розміру. Такі конструкції пропускають багато світла і відмінно вирішують завдання об'єднання внутрішнього простору заміського будинку з природою.
Панорамні рішення також широко використовуються не тільки в котеджному будівництві, але і в міських квартирах, об'єднуючи, при необхідності, балкон чи лоджію з кімнатою в єдиний простір.
Наша компанія завжди спрямовує свої зусилля на те, щоб створити комфорт і затишок для кожного нашого клієнта, а кваліфіковані фахівці завжди готові допомогти підібрати саме ті конструкції, які необхідні саме для Вашого будинку і за Вашим смаком!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Идентификатор: 14725