Старт продажів нової фурнітури AXOR Smart Line S +

Старт продажів нової фурнітури AXOR Smart Line S +

Шановні колеги та партнери, раді повідомити вам про старт продажів нової лінійки фурнітури виробництва AXOR INDUSTRY - Smart Line S +.

Smart Line S + — нове концептуальне рішення розробників AXOR INDUSTRY, яке забезпечує максимум можливостей і підвищений рівень безпеки вже в базовій комплектації. При розробці нової фурнітури ми ретельно проаналізували і врахували всі побажання клієнтів і вимоги сучасного ринку, щоб на виході отримати якісний продукт.

Головною особливістю новинки є висока функціональність базової комплектації фурнітури: мікроліфт-блокувальник запобігає некоректній роботі стулки, мікрощілинне провітрювання забезпечує свіже повітря в приміщенні без істотних втрат тепла, протизламні елементи захищають ваш будинок від зовнішнього проникнення. До перелічених можливостей ви також можете додати ступеневе провітрювання, дитячий замок і додаткові протизламні елементи, які зроблять ваші вікна надійним захисником і корисним помічником в будинку.

Smart Line S + оснащена виключно протизломними цапфами і дозволяє укомплектувати вікно кількома рівнями протизломності.

Діапазон застосування нової фурнітури включає стандартні конструкції: поворотні, відкидні, поворотно-відкидні і штульпові. А посилена петлевая група дозволяє використовувати систему на важких стулках вагою до 130 кг.

Smart Line S + — безпека і комфорт в одному рішенні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 15062