Фурнітура Smart Line Sl TM AXOR успішно пройшла випробування в лабораторії інституту ift Rosenheim

Фурнітура Smart Line Sl TM AXOR успішно пройшла випробування в лабораторії інституту ift Rosenheim

AXOR INDUSTRY продовжує успішно підтверджувати висока якість виробленої продукції. Після лабораторних випробувань міжнародні експерти інституту ift Rosenheim (Німеччина) зробили висновок про повну відповідність нової лінійки фурнітури Smart Line S+ вимогам програми сертифікації QM 328 для стулки вагою 100 кг.

Програма сертифікації QM 328 інституту ift Rosenheim передбачає тестування фурнітури для поворотних, поворотно-відкидних і штульпових конструкцій на відповідність стандартам EN 13126-8 і EN 1191.

Фурнітура Smart Line S+ виробництва AXOR INDUSTRY успішно пройшла весь необхідний перелік тестів: на кількість поворотних, поворотно-відкидних циклів, на стійкість до підвищених навантажень і некоректне відкривання/закривання.

Також варто відзначити, що раніше покриттю фурнітури виробництва AXOR INDUSTRY присвоєно вищий V клас корозійної стійкості.

Висока якість продукції завжди була, є і буде головним пріоритетом для AXOR INDUSTRY. Тому ми не зупиняємося ні на секунду, продовжуючи вдосконалювати нашу продукцію і підтверджувати її оцінками міжнародних експертів та відгуками користувачів фурнітури ТМ AXOR.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 15151
Алюмінієві профілі Profilco