AXOR INDUSTRY взяв участь у циклі тренінгів проекту "Оконный консалтинг"
AXOR INDUSTRY
AXOR INDUSTRY

AXOR INDUSTRY взяв участь у циклі тренінгів проекту "Оконный консалтинг"

Протягом трьох днів з 24 по 26 листопада 2015 компанія AXOR INDUSTRY взяла участь у циклі тренінгів для персоналу партнерів компанії «Акорд-С» у м. Рівне. Захід був організований проектом «Оконный консалтинг», вів тренінги бізнес-тренер Олег Кесслер.
Компанія AXOR INDUSTRY, як партнер по виробництву і постачанню фурнітури для СПК, брала участь у тренінгах в особі регіонального менеджера з продажу Ігоря Горака. Під час практичних занять тренінгу Ігор Горак, як один з експертів і екзаменаторів заходу, давав учасникам професійні поради про те, як підносити покупцеві всі особливості споживчих якостей фурнітури на прикладі презентації вікна з продукцією AXOR. Спілкування слухачів з експертами не припинялася навіть під час перерви на каву, де наш фахівець з готовністю давав компетентні відповіді на всі запитання учасників.
Компанія AXOR INDUSTRY бажає всім слухачам заходу успішних продажів та ефективної реалізації отриманих знань і навичок у роботі. Ми завжди відкриті до співпраці з нашими партнерами для досягнення спільної мети.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 16182
Віконний консалтинг
Спасибо за экспертную работу вашего сотрудника
2 груд. 2015 р., 09:50
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Ролети з теплим коробом GANT