Компанія AXOR INDUSTRY провела семінар для співробітників свого партнера «НІКС-М»
AXOR INDUSTRY
семинар AXOR INDUSTRY

Компанія AXOR INDUSTRY провела семінар для співробітників свого партнера «НІКС-М»

5 грудня 2015 року на території підприємства AXOR INDUSTRY пройшов навчальний семінар для менеджерів компанії «НІКС-М».

Традиційно для гостей була організована екскурсія по цехах підприємства, де відвідувачі побачили процес виробництва фурнітури від формування заготовок до безпосередньої зборки готових виробів.

Після цього група перейшла в конференц-зал, де для гостей були організовані відразу два навчальних заходи. У ході першого, регіональний менеджер з продажу AXOR INDUSTRY Роман Петренко провів для учасників семінару презентацію фурнітури Komfort Line K -3, завдяки якій слухачі дізналися про всі особливості та переваги даного продукту, а також отримали від нашого фахівця компетентні відповіді на всі запитання.

Другим заходом, який був організований спеціально для наших гостей, став навчальний тренінг по продажах на тему: «Досвідчений парламентер». Навчання проводила бізнес-тренер компанії AXOR INDUSTRY - Наталія Шинкаренко. Протягом тренінгу були порушені такі актуальні питання: встановлення контакту з клієнтом, робота з запереченнями, презентація вигоди і багато інших аспектів діяльності фахівців з продажу. У завершенні слухачі взяли участь у командоутворюючій програмі тренінгу, яка зарядила учасників семінару позитивом і наповнила рішучістю до досягнення нових успіхів у роботі.
Компанія AXOR INDUSTRY завжди відкрита до співпраці з нашими партнерами!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 16213
Ролети з теплим коробом GANT