Компанія AXOR INDUSTRY приймала у себе в гостях партнерів з Прибалтики
AXOR INDUSTRY

Компанія AXOR INDUSTRY приймала у себе в гостях партнерів з Прибалтики

У своїй роботі компанія AXOR INDUSTRY завжди віддає перевагу довгостроковим відносинам, надаючи комплексну підтримку всім нашим партнерам. Щотижня, як на території заводу, так і на виїзді, ми проводимо різні заходи, покликані зміцнити партнерські відносини, знайти нові оптимальні рішення для бізнесу і підвищити кваліфікацію співробітників. Розвиваючи партнерські відносини, ми розширюємо межі представленості нашої продукції на світовому просторі.

25 квітня наше підприємство відвідали гості з ближнього зарубіжжя - компанія Mila (Литва) зі своїми партнерами з країн Прибалтики: Естонії, Литви, Латвії. Спеціально для них була організована екскурсія по заводу AXOR, в ході якої гості на власні очі побачили виробничі потужності сучасного заводу європейського рівня, повний процес виробництва фурнітури від стадії формування заготовки до моменту складання готового продукту, а також тестування готових виробів у власній сертифікованій лабораторії.

Після екскурсії керівник відділу продажів у країнах СНД і Східній Європі AXOR INDUSTRY Олексій Білозеров провів для гостей презентацію фурнітури ТМ AXOR, розповівши про її особливості та переваги для кінцевого споживача. Партнерам були презентовані дві лінії фурнітури: Komfort Line K-3 і Smart Line S +, а також новий напрямок - дверні замки ТМ AXOR.

Компанія AXOR INDUSTRY завжди відкрита до співпраці з нашими партнерами для досягнення спільної мети!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 16861