Перший ювілей компанії AXOR INDUSTRY - дякуємо за довіру!
AXOR Аксор
AXOR (Аксор) святкує 5-річчя

Перший ювілей компанії AXOR INDUSTRY - дякуємо за довіру!

25 липня 2016 року компанія AXOR INDUSTRY відзначала свій перший 5-ти річний ювілей. У цей день ми отримували багато теплих слів і щирих вітань як від партнерів і клієнтів з віконної галузі, так і від партнерів з інших галузей бізнесу. Було дуже приємно зустрічати гостей особисто, і особисто дякувати їм за спільну працю.

На урочистому заході, присвяченому знаменній даті, генеральний директор AXOR INDUSTRY Осман Йилмаз підсумував успіхи 5-річної праці, а також подякував всьому колективу AXOR за внесений вклад у розвиток підприємства.

Успіх компанії - це, безумовно, праця всього колективу і кожного співробітника окремо. Так, на сьогоднішній день компанія AXOR INDUSTRY вже випустила понад 7 мільйонів комплектів фурнітури; в асортиментній лінійці ТМ AXOR представлені три продукти: дві лінії фурнітури Komfort Line K-3 і Smart Line S +, а також дверні замки Door Line DL. На тепер компанія AXOR INDUSTRY займає третину віконного ринку України з виробництва і реалізації фурнітури для вікон і дверей.

На знак подяки за довіру клієнтів за всі ці 5 років плідної співпраці AXOR INDUSTRY проводить безпрограшну акцію для всіх віконних салонів, які реалізують вікна і двері з фурнітурою AXOR.

AXOR INDUSTRY завжди відкрита до співпраці для досягнення спільних цілей!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 17206
Алюмінієві профілі Profilco