AXOR INDUSTRY успішно продовжує проект «День відкритих дверей»
AXOR
День відкритих дверей AXOR

AXOR INDUSTRY успішно продовжує проект «День відкритих дверей»

29 жовтня на території підприємства AXOR INDUSTRY відбулася нова зустріч у рамках проекту «День відкритих дверей». Зазирнути за лаштунки складного виробничого процесу і своїми очима побачити роботу одного з найбільших підприємства у віконній галузі приїхали гості з різних міст України (Дніпро, Запоріжжя, Павлоград, Кам'янське, Одеса, Полтава, Біла Церква, Марганець). Загальна чисельність відвідувачів перевищила 50 осіб.

За традицією, AXOR радо зустрів гостей гарячою кавою. А після невеликого відпочинку для всіх прибулих була проведена екскурсія по заводу AXOR.
Високотехнологічний комплекс, який об'єднує передові технології лиття, штампування, гальваніки, збирання і контролю якості, вразив гостей своїм масштабом і рівнем організації.

Далі учасники заходу перейшли в конференц-зал, де на них чекала презентація про компанію та продукцію AXOR INDUSTRY. Наш фахівець, регіональний менеджер з продажу Роман Петренко, розповів слухачам про здобутки та плани компанії, представив продукцію, що випускається, і новинки AXOR, доповнюючи свою презентацію інтерактивним спілкуванням з аудиторією. Кожен їх бажаючих зміг задати всі запитання і отримати на них компетентні відповіді. День відкритих дверей вийшов цікавим, яскравим, насиченим. За підсумками заходу гості висловили велику подяку за запрошення.

Проект «День відкритих дверей» від компанії AXOR INDUSTRY триватиме. Про наступні заходи в рамках даного проекту - повідомимо додатково. Слідкуйте за новинами.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 17565
Алюмінієві профілі Profilco