WDS починає нову рекламну кампанію!

WDS починає нову рекламну кампанію!

Сьогодні, 5 березня, ТМ WDS починає нову всеукраїнську рекламну кампанію!
Сезон 2018 року обіцяє бути яскравим! «WDS Color. Колір вирішує все» – ключовий меседж цьогорічної кампанії. Її головна мета – популяризація ламінованих вікон та дверей WDS серед українців.
Білі металопластикові вікна вже давно не можуть задовольнити всіх дизайнерських потреб ваших клієнтів. Тож ми пропонуємо 32 кольори ламінації, котрі приємно здивують навіть найвибагливіших.
Новий рекламний ролик за участю вже знайомої киці Мусі ви вже можете побачити в ефірі! *link*
Реклама на ТБ проходитиме у три хвилі:
Весна: 5 березня – 22 квітня
Літо: 28 травня – 8 липня
Осінь: 27 серпня – 30 вересня.
Ролик транслюватиметься на 20 каналах групи Альянс, до складу яких входять: Інтер, СТБ, Новий Канал, ICTV, Україна та інші.
Не менш активно ми будемо просувати ламіновані вікна WDS в Інтернеті. Банерна реклама у партнерській мережі Google та на тематичних сайтах забезпечить показ повідомлення цільовій аудиторії. А контекстна реклама приведе до нас споживачів, котрі вже планують замінити вікна. Крім того, нами буде запущена масштабна рекламна кампанія на Youtube та у Facebook.
Також у підтримку нової РК будуть випущені ПОС-матеріали з впізнаваним дизайном. Нові плакати та флаєри стануть не лише прикрасою торгової точки, але й додатковим інструментом продажів ламінованих вікон.
Зустрінемося в ефірі! Гарних вам продажів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 19130
Виробництво вікон Viknar`off