AXOR поділився досвідом налагодженої системи контролю якості
AXOR
Контролю якості в AXOR

AXOR поділився досвідом налагодженої системи контролю якості

28 лютого гостями AXOR INDUSTRY стали співробітники компанії-партнера - віконного заводу «Екіпаж». Цього разу до нас приїхали виключно фахівці з підрозділу технічного контролю якості партнера (технічний директор, старших ділянок, контролери, технолог, фахівець із постачання та інші).
Головною метою зустрічі було знайомство з системою контролю якості, реалізованої на заводі AXOR.
Віталій Стовбун, технічний директор компанії AXOR INDUSTRY, познайомив гостей з виробничим циклом заводу AXOR, включаючи цех лиття, штампування, гальваніки, збірки, а також показав роботу складів сировини, напівфабрикатів і готової продукції. Віталій докладно розповів про систему контролю якості на заводі, яка реалізована на кожному етапі виробництва продукції, починаючи від оцінки якості сировини «на вході» і закінчуючи випробуваннями готового виробу.

Більш детально з системою тестування готової продукції познайомив гостей Сергій Ізотов, керівник лабораторії заводу AXOR.
Сергій розповів, що в лабораторії заводу, яка працює в режимі нон-стоп, 24 години на добу, проводиться повний цикл всіх необхідних випробувань фурнітури: тестування на кількість циклів відкривання, стійкість петлевий групи до підвищених навантажень і випробувань на корозійну стійкість.

По завершенні заходу гості висловили велику подяку за отриману інформацію і наочне підтвердження почутого.
Контроль якості на заводі AXOR є принциповим питанням. Ми впевнені, що стабільно високу якість виробленої продукції - це відмінна риса самої компанії.

Ми раді поділитися досвідом з нашими партнерами й завжди відкриті для співпраці для досягнення спільних цілей!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19149
Алюмінієві профілі Profilco