Участь AXOR в форумі віконних дилерів партнера - компанії «ШАнА-М»
AXOR
Участь AXOR в форумі віконних дилерів партнера

Участь AXOR в форумі віконних дилерів партнера - компанії «ШАнА-М»

30 березня 2018 року в місті Вінниця відбулася яскрава подія віконної галузі. Компанія «ШАнА-М», виробник металопластикових конструкцій (м.Вінниця), організувала спільно зі своїми партнерами дилерський форум. У цілому на захід приїхали більше 150 чоловік.

Це був дуже насичений день, в ході якого мали місце краш-тести вікон, представлення нових лінійок продукції, презентації керівників провідних компаній-постачальників, а також насичена вечірня програма і багато іншого. Але про все розповімо по порядку.

Насамперед гості взяли участь в екскурсії по заводу «ШАнА-М», вивчаючи тонкощі і особливості виготовлення продукції. Також під час екскурсії вони мали можливість детально познайомитися з багатофункціональною лінійкою фурнітури AXOR Smart Line S+, з якою компанія «ШАнА-М» почала активну роботу в березні поточного року.

Гості підходили до інформаційних стендів, де наочно демонструвалася обв'язка фурнітури Smart Line S+, а також стенд з новинкою компанії - дверні замки AXOR Door Line DL. Фахівці AXOR INDUSTRY, регіональний менеджер Ігор Тіторук і технічний фахівець Борис Малаховський, докладно відповідали на питання дилерів і детально розповідали про продукцію, демонструючи ті або інші елементи на стендах.

Кульмінаційним моментом дня, за правом, можна назвати проведення краш-тестів вікон.
Спершу, для кращої демонстрації, був проведений злом вікна, не оснащеного антивандальними елементами. Це вікно піддалося впливу "зломщика" за лічені секунди.

Після чого було представлено вікно з фурнітурою AXOR SMART line S+, що має 11 точок притиску, оснащене виключно антивандальними цапфами і відповідними запірними пластинами.

Це вікно, як не намагалися учасники, зламати не вдалося. Кожен бажаючий міг підійти до стенду і спробувати порушити цілісність віконної конструкції за допомогою лома, прикладаючи дужу силу. Фурнітура вікна витримала, підтверджуючи тим самим, що таке вікно зловмиснику, без залучення уваги сусідів, зламати не вдасться. Тільки лише намагатися розбити скло, якщо воно не захищене захисним шаром.

Далі за програмою гості перемістилися в розважально-готельний комплекс «Гостевія», де для присутніх було проведено інформаційно-навчальні заходи.
Відкрив цю частину форуму директор компанія «ШАнА-М» Шаманський Анатолій, представивши партнерам основні вектори розвитку компанії і ринку в 2018 році.

Продовжуючи тему про розвиток віконного ринку виступив Едем Хаурмаджі, керівник відділу продажів AXOR INDUSTRY в Україні. Едем представив аудиторії аналіз поточної ситуації в галузі, розповів про можливості ринку, а також детально представив новинки продукції AXOR, що відповідають основним тенденціям і потребам ринку.

По завершенні насиченою інформаційно-освітньої програми на гостей чекали цікаві розважальні та музичні заходи, вручення призів кращим дилерам та розіграші подарунків серед всіх присутніх, як від компанії ШАнА-М, так і від її партнерів. Сподіваємося, що призи та інформаційні стенди від AXOR, в тому числі, стануть важливими помічниками дилерам в їх активній і продуктивній роботі.

Докладний фотозвіт заходу розміщено на офіційній сторінці AXOR INDUSTRY в Facebook.
Дякуємо компанії «ШАнА-М» за організацію форуму на високому рівні!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19256
Алюмінієві профілі Profilco