Про фурнітуру AXOR і про вікна в цілому дізналися керівники керуючих компаній ЖК

Про фурнітуру AXOR і про вікна в цілому дізналися керівники керуючих компаній ЖК

2 серпня 2018 року було реалізовано черговий етап спільного проекту компанії Axioma і AXOR INDUSTRY. Ця ідея знаходить все більше відгуків серед керуючих багатоквартирними житловими будинками. «Ми сподіваємося, що це перша ластівка, далі будемо
впроваджувати цей проект із представниками компаній, що управляють інших міст» - говорить заступник директора з маркетингу Крекніна Олена.

Перед тим як представники керуючих компаній з утримання будинків, голови ОСББ та Управління благоустрою та житлової політики ухвалять рішення про енергоефективне скління під'їздів житлових будинків, що знаходяться у них на обслуговуванні. Потрібно показати їм виробничі підприємства, де виготовляються комплектуючі для вікон і підприємства, де ці вікна виробляються. Так набагато легше буде прийняти рішення, коли розумієш, як вікно "влаштовано зсередини", як виглядають найбільші
заводи віконних компаній і безпосередньо поговориш з фахівцями галузі.

Те, що голови ОСББ побачили на заводі AXOR вразило їх. Колосальні виробничі потужності, чистота на підприємстві, роботизація ділянок збірки, власна лабораторія для випробувань, унікальна система очищення води, високий рівень менеджменту і незвичайний ультрасучасний офіс. Все це ще раз підкреслює, що можна виробляти вітчизняну продукцію високої якості.

Щиро дякуємо нашим чудовим спікерам керівнику департаменту продажів Едему Хаурмаджі і регіональному менеджеру Роману Петренко, завдяки їм екскурсія по заводу була ще цікавіше і корисніше для подальшого прийняття рішень керівниками ОСББ.

Компанія AXOR INDUSTRY завжди відкрита для своїх партнерів і для нових ідей!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19663
Алюмінієві профілі Profilco