Виступ AXOR на конференції «Євроінтеграція: сила можливостей»
AXOR
Виступ AXOR на конференції Євроінтеграція: сила можливостей

Виступ AXOR на конференції «Євроінтеграція: сила можливостей»

18 вересня 2018 року в місті Дніпро пройшла регіональна конференція «Євроінтеграція: сила можливостей». Організатор конференції - Офіс Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.
Конференція була побудована в форматі дискусій, в якій брали участь представники місцевої влади, підприємці регіону, керівники громадських організацій, експерти та журналісти.

Іванна Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, у своїй вступній промові позначила, що експортно-імпортний зв'язок України та країн ЄС активно розвивається. Наприклад, за минулий рік рівень експорту України в країнах Євросоюзу виріс на 20%. Віце-прем'єр-міністр підкреслила, що це велике досягнення, і багато компаній вже використовують можливості розширення свого ринку збуту в країнах ЄС.

В якості експерта з успішної реалізації експортних відносин з країнами ЄС запросили виступити керівника відділу продажів компанії AXOR INDUSTRY в Україні Едему Хаурмаджі.

Едем поділився з аудиторією тим, що спочатку на етапі створення продукції AXOR було поставлено високий стандарт якості та контроль за виготовленням продукції на всіх етапах виробництва. Це стало головною перевагою для досягнення подальших цілей і виходу продукції на експортні ринки. Важливим етапом для виходу в країни ЄС було отримання сертифіката Rosenheim.

«У першу чергу, ми створювали виріб для українців. Ми вкладали в нього ту якість, яку, ми вважаємо, гідні громадяни України. Після того, як ми вийшли на ринок України, почали «стукати» у двері ЄС. Нам обов'язково треба було отримати сертифікати для роботи на цьому ринку. Сертифікат Інституту Rosenheim в Німеччині, який ми отримали та регулярно підтверджуємо, дозволив реалізовувати продукцію на території Євросоюзу», - зазначив Едем Хаурмаджі.

Одна з умов сертифіката IFT Rosenheim - це наявність лабораторій на заводі, які виробляють постійний контроль за якістю продукції. Лабораторія AXOR сертифікована як в Україні, так і інститутом Rosenheim. На кожному етапі здійснюється контроль з виготовлення фурнітури: від якості сировини - до тестування готових виробів. Оскільки важливо, щоб фурнітура не була схильна до корозії та витримувала необхідні навантаження.

«Ринок ЄС - це великі перспективи, - продовжив Едем Хаурмаджі. - Головне - тримати високий рівень якості, і тоді український продукт займе гідне місце на міжнародних ринках».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19769
Ролети GANT Termo з прихованим коробом