«Паритет»: розвиток бізнесу і дилерської мережі як відповідь на зміни ринку
AXOR
У AXOR Academy пройшов семінар для співробітників компанії Паритет

«Паритет»: розвиток бізнесу і дилерської мережі як відповідь на зміни ринку

В умовах невеликого спаду обсягів ринку в минулому році багато провідних виробничі компанії галузі вибрали правильне стратегічне рішення - розвивати свої продуктові лінійки, відповідаючи тенденціям ринку, і розширювати свою дилерську мережу.

У парі з розвитком продукту і дилерської мережі неодмінно йде навчання. Адже володіючи необхідною інформацією, розуміючи ті чи інші особливості і переваги продукції і її комплектуючих, можна істотно виграти в конкурентній боротьбі.

30 січня 2019 року в інформаційному центрі AXOR Academy пройшов семінар для представників нашого партнера - віконної компанії «Паритет». Група, більш ніж з 30 осіб, що складається з дилерів партнера і представників компанії, приїхала до нас у гості з півдня країни (м.Одеса).

Компанія «Паритет», яка вже понад 20 років займає провідні позиції на ринку світлопрозорих конструкцій в Україні, в минулому і нинішньому році активно розширює свою продуктову лінійку, акцентуючи свою увагу на металопластикових конструкціях.

Щоб дізнатися докладніше про новинки та технічні особливості фурнітури для вікон і дверей представники партнера приїхали до нас, в AXOR.
Зустрічали гостей регіональний менеджер AXOR INDUSTRY Сергій Кущ і керівник відділу продажів в Україні Едем Хаурмаджі.
Едем особисто провів для гостей екскурсію по заводу. Більшість з дилерів партнера були вперше на заводі AXOR, і це була прекрасна можливість на власні очі побачити весь виробничий процес виготовлення віконно-дверної фурнітури.

Після екскурсії та запашної кави в перерві гості з цікавістю слухали презентацію від Едему про основні продуктових лінійках продукції AXOR, а також технічні особливості і нові розробки компанії. Дилери активно задавали питання і уточнювали для себе необхідну інформацію, яка допоможе в продажах СПК і дозволить задовольнити найвибагливішого покупця.

День був дуже насиченим і продуктивним. Дякуємо партнерам за візит. Бажаємо компанії «Паритет» подальшого розвитку і розширення.

Ми завжди відкриті до співпраці для досягнення спільних цілей!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 20100