Новинка від AXOR: фурнітура для алюмінієвого профілю

Новинка від AXOR: фурнітура для алюмінієвого профілю

Зустрічайте новинку!

Асортимент AXOR поповнився фурнітурою для алюмінієвого профілю з фурнітурним пазом 16 мм.

Вікна з алюмінієвого профілю – це сучасний різновид віконних систем, який набирає все більшої популярності серед різних категорій покупців. Така тенденція обумовлена унікальними властивостями матеріалу, з якого вони виготовляються.

Дійсно, переваги алюмінію важко переоцінити. Насамперед, це висока міцність і стійкість до зовнішніх чинників, а відповідно і більш тривалий термін експлуатації.

До того ж алюмінієві віконні системи екологічно чисті, адже алюміній не містить важких металів і не виділяє під впливом ультрафіолетового випромінювання шкідливих речовин.

Висока жорсткість та одночасно мінімальна вага матеріалу роблять їх простими в монтажі і надзвичайно стійкими до деформації і зносу в процесі використання.

Алюмінієвий профіль ідеально підходить для реалізації конструкторських рішень при виготовленні вікон нестандартних форм та розмірів (великогабаритних віконних систем). І нарешті, алюмінієві вікна гармонійно вписуються в дизайн як новобудов, виконаних в сучасному стилі, так і старовинних будівель, зокрема, завдяки можливості фарбування.

ТЕРМО- ТА УФ СТІЙКІСТЬ.
Алюмінію не страшні сонячний ультрафіолет і перепади температур.
ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА.
Алюміній не горить, не тліє і має високий поріг температури плавлення 660 °С.
ПРОСТИЙ монтаж.
Зберігається геометрія конструкції після монтажу за рахунок жорсткості алюмінієвого профілю.
МІНІМАЛЬНА ВАГА.
Алюміній легкий. Такі вікна не перевантажують каркас будівлі - їх можна встановлювати практично на будь-які балконні конструкції.
ПІДВИЩЕНА МІЦНІСТЬ.
З алюмінієвого профілю можна виготовляти нестандартні і великогабаритні конструкції, які прослужать довгі роки.

Проте, слід пам’ятати, що лише якісна фурнітура є запорукою якості всієї віконної системи.

Тому асортимент AXOR поповнився фурнітурою для алюмінієвого профілю з фурнітурним пазом 16 мм.

У віконній галузі, як і в багатьох інших напрямках, ми дивимося на тенденції розвитку, характерні для європейських країн. Не виключенням є і розвиток алюмінієвого напрямку.

Динаміка зростання виробництва вікон з алюмінієвого профілю з пазом 16 мм щодо загальної кількості вікон з алюмінію на європейському ринку має такі показники - з 3-5% в 2016 році до 30-35% в 2019 році.

Тому ми вважаємо, що перспективи розвитку алюмінієвого напрямку в Україні досить великі. І виводимо на ринок наш новий продукт - фурнітуру AXOR для алюмінієвих вікон. Майже всі виробники алюмінієвих профільних систем роблять профілі з так званим «ПВХ пазом», тобто уніфікованим пазом для всіх типів систем. Така тенденція до уніфікації спрощує їх роботу, адже виробники можуть робити одночасно на 3-х лініях вікна з ПВХ, дерева та алюмінію, що дає можливість їх клієнтам отримувати повний спектр віконних конструкцій від однієї компанії в дуже широкому асортименті.

Сьогодні AXOR виготовляє фурнітуру для різноманітних видів і типів профілю, і ми готові задовольнити побажання найвимогливіших переробників, які виготовляють як металопластикові або дерев'яні, так і алюмінієві вікна.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 21103