Новий Roto E-Tec Drive для вікна з майбутнього
Roto
Roto E-Tec Drive

Новий Roto E-Tec Drive для вікна з майбутнього

Ми звикли сприймати як належне, коли йдеться про стрімкий розвиток діджиталізації у всіх сферах нашого життя. Впровадження цифрових технологій в різні сфери для підвищення якості життя стали невід'ємною рисою нашої сучасності. Будівельна галузь також не стала вийнятком, а тому вікна майбутнього не можуть залишатися осторонь від цих процесів.
Зважаючи на потреби користувачів компанія Roto створює фурнітурні системи, що надають змогу робити вікна не лише багатофункціональними та автоматично контрольованими, але й такими, що забезпечують комфорт на найвищому рівні.
Roto E-Tec Drive - це автоматичний провітрювач, котрий є найсучаснішим та найелегантнішим рішенням для управління важкодоступними вікнами, а також невід'ємною складовою систем «розумний будинок». Вікна, обладнані цією системою можуть автоматично встановлюватись в режим провітрювання з допомогою датчика температури та вологості, пульта дистанційного управління або за командою з вашого мобільного телефону навіть тоді, коли ви далеко від дому і так само повністю зачинятись. Це надзвичайно вдала інвестиція, котра, окрім найвищого комфорту значно підвищить статусність приміщення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 351 2916
Ідентифікатор: 21254