VEKA Україна виводить на ринок профіль TOPLINE
VEKA Україна

VEKA Україна виводить на ринок профіль TOPLINE

Із жовтня офіційним партнерам VEKA та їхнім дилерам в Україні стане доступною дев’ята система у сімействі профілів компанії — VEKA TOPLINE.

Основними особливостями профілю TOPLINE є напівсумісна стулка та ширина 70 мм із суцільним контуром армування. Це дозволяє доповнити готове рішення склопакетом до 42 мм включно, тим самим підвищуючи теплоізолюючі властивості майбутнього вікна. Також світлопрозорі конструкції, створені на базі профілю VEKA TOPLINE, відповідають найвищим вимогам енергоефективності, шумоізоляції та безпеки. На них допускається встановлення будь-якої фурнітури, в тому числі й зламостійкої, що разом із властивостями профілю класу А дає можливість забезпечити захист від злому за класом RC1, RC2, RC3.

Беззаперечним плюсом цієї профільної системи є її естетична складова: завдяки скошеним граням на лініях згинів рами, а також гармонії напівсумісної стулки, рішення із профілю VEKA TOPLINE буде вдалим і для квартири, і для котеджу. Є можливість виконання в будь-якому відтінку з багатої кольорової палітри VEKA, а також використання внутрішніх та зовнішніх декоративних шпросів, які візуально розділяють склопакет та надають вікнам унікальності. Також властивості цієї системи дозволяють використовувати її для виготовлення як звичних, так і нестандартних і комбінованих рішень, будь то аркові вікна чи розсувні вікна та двері, міжкімнатні чи вхідні двері, фасади чи інші рішення на розсуд замовника тощо.

«Незважаючи на виклики, які кинув нам та всьому світові 2020 рік, ми продовжуємо зміцнювати позиції на українському ринку та надавати нашим партнерам ще більше можливостей. Вивід на ринок профільної системи VEKA TOPLINE — це можливість для партнерів компанії та їхніх дилерів запропонувати клієнтам ще більше варіантів рішень із нової профільної системи, що поєднує в собі основні характеристики профілю преміум-класу, інноваційний дизайн та привабливу ціну», — говорить генеральний директор ТОВ «ВЕКА Україна» Йозеф Бекхофф.

Детальніше з характеристиками нової профільної системи від VEKA можна ознайомитися на офіційному сайті компанії у відповідному розділі. А розрахувати та замовити рішення із профілю VEKA TOPLINE допоможуть офіційні партнери VEKA.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21253
Ролети з теплим коробом GANT