AXOR INDUSTRY привітали з ювілеєм Придніпровську державну академію будівництва та архітектури
AXOR INDUSTRY

AXOR INDUSTRY привітали з ювілеєм Придніпровську державну академію будівництва та архітектури

На честь ювілею Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, якій у цьому році виповнюється 90 років, компанія AXOR INDUSTRY подарували факультету інформаційних технологій і механічної інженерії так необхідний їм для дистанційного навчання проектор Epson і екран.

ПДАБтаА є одним з кращих вищих навчальних закладів Дніпропетровщини, який готує фахівців будівельної галузі, архітекторів, технологів і машинобудівників. А також надійним партнером AXOR INDUSTRY, з яким підприємство співпрацює за програмою підготовки молодих кадрів і стипендіальній програмі, виплачуючи стипендію кращим студентам профільних для #AXOR спеціальностей.

Цей подарунок дасть можливість студентам якісно навчатися онлайн в зв'язку з обмеженнями, викликаними пандемією COVID -19.

Приєднуємось до привітань ВУЗа з ювілеєм, та бажаємо подальшого розвитку ВУЗу і успіхів не тільки в освіті молодого покоління, а й у науковій діяльності, яку академія давно активно веде, особливо в напрямку енергоефективних технологій.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 21281
Ролети з теплим коробом GANT