Customer Awards 2021: OKNA.ua відзначила найуспішніші компанії
OKNA.ua

Customer Awards 2021: OKNA.ua відзначила найуспішніші компанії

Вдруге півтора мільйона відвідувачів OKNA.ua, головної віконної платформи країни, обрали найпопулярніші компанії. 51 компанія отримала відзнаку Customer Awards 2021 («Вибір споживачів 2021»).

У список входять компанії, діяльність яких на платформі OKNA.ua визнана відвідувачами як найуспішніша за результатами 2020 року.

Дякуємо партнерам, які продовжують активно та ефективно використовувати можливості спеціалізованої платформи OKNA.ua. І дякуємо користувачам за активний пошук постачальників та бажання поліпшити житловий та робочий простір.

Вперше відзнаку користувачів отримали компанії:
Найпопулярніші бренди, які виготовляють профілі:
Фурнітурні бренди:
Бренд монтажних матеріалів:
Компанії, що пропонують вікна:
Доповнення для вікон:
Виробники склопакетів:
Андрій Лесьо, засновник і CEO OKNA.ua: «Ми вітаємо переможців та висловлюємо подяку партнерам, які проводять активну діяльність на головній віконній платформі країни. Уже вдруге 1,5 мільйона відвідувачів OKNA.ua вибирають найпопулярніші компанії. Customer Awards 2021 говорить про довіру клієнтів до компанії, довіру до платформи OKNA.ua та підкреслює стабільність і досвід віконних компаній, які її отримали».
Цією нагородою OKNA.ua додатково виділяє компанії для кінцевих споживачів.

Читайте також: Customer Awards 2020: OKNA.ua відзначила найуспішніші компанії

Спеціальна відзнака опублікована на сторінці компанії в OKNA.ua і може бути розміщена на сайті компанії у вигляді віджета. Її можна роздрукувати та розмістити в офісі компанії або точці продажу. Досягненням також можна поділитися в соціальних мережах.
Ідентифікатор: 21523
vikna.ua