AXOR провів семінар для дилерів «Віконди»!

AXOR провів семінар для дилерів «Віконди»!

Розпочався новий навчальний сезон у AXOR Industry. Це означає, що найближчим часом на дилерів та партнерів чекають семінари, навчання та екскурсії на завод. Чим більше знань про продукт має дилер, тим легше йому буде взаємодіяти з клієнтами в майбутньому.
20 січня на завод AXOR Industry завітали партнери із Запоріжжя. Технічні спеціалісти провели для них інтенсивний семінар, а також детальну екскурсію виробництвом, де познайомили з усіма процесами, які необхідні для виготовлення фурнітури. Особливу увагу приділили системі прихованих петель AXOR Elite+, оскільки вона є відносно новою на українському ринку. Втім, приховані петлі – це не тільки привабливий та елегантний зовнішній вигляд віконної конструкції, але й ряд інших переваг. Наприклад, вони забезпечують покращену теплоізоляцію та зручну ширину відчинення.

Також нагадали про дві основні лінійки фурнітури, які представлені у AXOR Industry: AXOR Komfort Line K3 та AXOR Smart Line S+. Важливо розуміти, що система S+ вже в базовій комплектації має дві антивандальні точки, що ускладнює її злам зловмисниками.

Постійне навчання та регулярна підтримка партнерів – запорука того, що кінцевий споживач отримає повну та вичерпну інформацію про продукцію AXOR.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 22076