Підйомно-розсувні система HS Portal

Немає в наявності
Продавець: Rein Holz
Підйомно-розсувні система HS Portal
Підйомно-розсувні система HS Portal з фурнітурою МАСО в схемі «Е» - унікальний продукт компанії Rein Holz, що відповідає найсучаснішим запитам ринку.

Переваги та переваги HS Portal від Rein Holz:
- Портал виготовлений за схемою «Е»: з трьох стулок одна є нерухомою, дві інші - рухливі і «ховаються» за нерухомою стулкою. Це дозволяє максимально збільшити відкритий дверний проріз.
- «Теплий» поріг з GFK (склопластику) компанії МАСО (Австрія) дуже міцний і практичний, стійкий до корозії і великих навантажень. Володіє чудовими показниками електро-та теплоізоляції і має низький коефіцієнт теплопередачі - 0,82, що мінімізує тепловтрати. Поріг стійкий до спеки, холоду і не деформується при значних перепадах температури. Він забезпечує чудову герметичність розсувний конструкції, легкий і безшумний хід зсувних елементів. Сам поріг розташований практично врівень з підлогою, тому це прекрасне рішення для комфортного пересування не тільки здорових людей, а й людей з обмеженими можливостями в інвалідних колясках.
- Рухливі каретки МАСО з високоміцного матеріалу забезпечують легке, безшумне і точне ковзання зсувається двері. Вбудовані щітки очищають несучу шину від потрапляння бруду, пилу та сміття в рухливі ролики. Самі ролики виконані з якісної легованої сталі, тому мають підвищену міцність і стійкість до корозії. Вони додатково покриті високоміцним армованим склопластиком, який гарантує безшумне і легкий рух стулок. Нова кутова передача сконструйована таким чином, щоб зменшити навантаження на ручку, тому надважкі стулки (до 400 кг) легко відкриваються і зсуваються. А власник стулки дозволяє рівномірно розподіляти вагу в закритому положенні, щоб елементи фурнітури не відчували ніяких напруг і працювали довго і бездоганно.
- Нова ручка МАСО зі збільшеним «життєвим циклом». Її переваги - оптимізоване кріплення розетки ручки, завдяки чому значно знижена «гра» важеля. Подвійні пружинні мости і присутність ребер жорсткості значно збільшують термін служби ручки.

Підйомно-зрушення система HS Portal від компанії Rein Holz забезпечує максимальний комфорт при мінімальних зусиллях!
Технічні характеристики
Артикул37493
Оновлення: 02.04.2019
Додано: 27.02.2014
Ідентифікатор: 37493

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco