Працюємо під час ВС

Розсувні двері Patio на балкон від компанії Good Master.

Немає в наявності
Продавець: Good Master
Розсувні двері Patio на балкон від компанії Good Master.
На сьогоднішній день можна сказати з упевненістю, що металопластикові розсувні двері і вікна вже не новина, а міцно затвердився сегмент в галузі будівництва та скління, це конструкції з пластику і скла.

Ми готові запропонувати нові двері Patio (Патіо) процес користування якими полягає в системі зручного розсувного типу, простого і приємного в експлуатації. У своїй більшості системі забезпечив успіх зручний дизайн, оригінальна конструкція і ергономіка. Двері зрушуючись паралельно рамі не забирає зайвий простір навіть у відкритому стані, перебуваючи в самому безпечному положенні: не може плескати, бовтатися і тим більше заважати ходити.
Одним із загальноприйнятих імен дверей такого класу (типу) - це двері патіо (Patio).

У компанії Good Master розсувні пластикові двері комплектуються фурнітурою ультрасучасної на сьогоднішній день - Roto Patio S. Її головною перевагою перед аналогами, наприклад перед Патіо Лайф (Patio Life) концерн Roto - це притвор який є герметичним, завдяки чому виключає всі можливі протяги і поддуванія , + двері ми виготовляємо з функцією відкидання стулки і високим рівнем захисту проти злому.

Телефонуйте, уточнюйте у наших менеджерів вартість своїх розсувних дверей на балкон, терасу або в зимовий сад, наші менеджери з радістю допоможуть підібрати вам оптимальний варіант скління.

Good Master.
Знаємо. Вміємо. Робимо.
Технічні характеристики
Артикул37813
Оновлення: 27.02.2024
Додано: 22.03.2014
Ідентифікатор: 37813

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Дивитись весь прайс-лист компанії Good Master - 10 позицій