Працюємо під час ВС

Алюмінієві розсувні двері, підйомно-розсувні двері, ухильно-розсувні вікна, двері що складаються типу "гармошка"

16 000 грн замовити
Ціна за м2.
 5 (1 голос)
+380 67 370 XX XX +380 67 370 3175
Львів
Продавець: SvitAL
Алюмінієві розсувні двері, підйомно-розсувні двері, ухильно-розсувні вікна, двері що складаються типу
Розсувні конструкції ідеальне рішення для житлових приміщень, приватних будинків та котеджів в оригінальному та сучасному стилі.
Такий будинок наповнений світлом, поруч з природою, і в той же час у ньому комфортно, тепло і безпечно.
Найкращим матеріалом для виготовлення панорамних та розсувних вікон і дверей є алюміній. Це стійкий, та міцний матеріал. Алюмінієві профіля не деформуються, не розтріскуються і не ржавіють. Конструкції з алюмінію не змінюють своїх властивостей під дією сонячних променів, вологи, коливань температури і негоди.
Сучасні технології пропонують безліч варіантів розсувних систем для виготовлення вікон та дверей.
Ми пропонуємо своїм клієнтам виготовлення у Львові розсувних конструкції з алюмінієвих профільних систем від компаній ALUTECH (Білорусія), Ponzio (Польща):

● Підйомно-розсувні двері ALUTECH ALT SL160, Ponzio SLIDING 1600tt HI.

Такі двері працюють на основі іноваційної підйомно-розсувної системи відкривання.
Ця система м'яко піднімає дверне полотно та переміщує його вздож направляючої на спеціальних роликах із нержавіючої сталі. Переміщення дверей не вимагає жодних зусиль, а форма профілів дає можливість виготовлення конструкцій великих розмірів. Ширина дверей може бути 2,5 м, висота до 3 м, а вага до 400 кг. Можна вибирати системи з одною, двома, трьома та чотирма направляючими. Це дає можливість проектувати великогабаритні 8- створочні конструкції, де всі частини будуть рухомі. Поріг дверей з внутрішньої сторони можна встановити на рівні з площиною підлоги.

● Ухильно -розсувні конструкції з профільних систем ALUTECH, PONZIO.

Ухильно-розсувні конструкції поєднують в собі риси традиційного вікна - зовнішній вигляд, можливість нахилу на провітрювання з практичною функції ковзання створки паралельно до площини рами.
На відміну від стандартних вікон та дверей ухильно-розсувні системи дають можливість заощадити простір, який втрачається при відкриванні.
Широкий діапазон функцій елементів фурнітури дозволяє проектувати конструкції вагою створки до 200 кг, шириною 1,6 м та висотою до 2,7м.
Конструкції можна виготовляти як одностулкові (одна рухома частина паралельно відїзджає на другу глуху), так і двохстулкові (дві рухомі частини відїзджають в протилежні сторони вліво - вправо)
Ухильно-розсувні двері створюють зручний доступ до тераси, балкону, перехід на зимовий сад або інші прибудови до будинку.
Не обов'язково встановлювати тільки великі конструкції. Дана система дозволяє виготовляти ухильно-розсувні вікна стандартних розмірів -відмінне рішення для кухні чи балкону.

● Системи алюмінієвих дверей що складаються по типу "гармошка".

Перевірене рішення для можливості отримання повністю відкритого простору
Складні двері найбільш часто використовуються в готелях, ресторанах, магазинах і приватних будинках, де є необхідність відкрити всю стіну, щоб створити більш корисний простір.
Технічні характеристики
Артикул48200
Оновлення: 04.03.2024
Додано: 01.11.2016
Ідентифікатор: 48200

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Р
Скажіть будь-ласка яка ціна буди ваших дверей 2600*3000
31 жовт. 2018 р., 01:51
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ