Раздвижные системы

Немає в наявності
Продавець: Мегаград и К
Раздвижные системы
Розсувні системи дозволяють максимально ефективно використовувати простір.

Розрізняють розсувні системи за типом відкривання:

Зсувний – це найпростіший варіант, коли при повороті ручки стулка на тому ж рівні з'їжджає в бік. Застосовується в основному в холодних системах.

Підйомно-зсувний – дозволяє створювати більш герметичний тип розсувної системи. При повороті ручки стулка піднімається з посадкового місця і зсувається в бік. Застосовується в системах теплих. Найбільш часто їх застосовують у тому випадку, коли необхідно закрити отвір досить великого розміру. Наприклад: на складах, промислових підприємствах; в котеджах, з виходом на терасу або просторий балкон; в будівлі кафе або ресторану, з виходом на відкриту площадку.

Паралельно-розсувний – являє собою поєднання двох конструкцій: розсувний та поворотно-відкидний. Для того, щоб відкрити стулку, досить потягнути її на себе, щоб вона трохи змістилася всередину приміщення, а далі зрушити її в бік по напрямних вздовж усієї конструкції. Найбільш широке застосування ці алюмінієві системи отримали в якості скління виходів на: терасу, задній двір, веранду, лоджію.

Складно-розсувний – один з самих компактних типів відкривання, що дозволяє відкрити максимум простору. Складаються подібні двері-«гармошки» з 3-8 стулок, стулки складаються в одну сторону, дозволяючи відкривати отвір на 90%. У складеному стані вони можуть розташовуватися не тільки всередині, але і зовні приміщення. У холодну пору можна відкривати тільки одну розпашну стулку. Особливо зручно використовувати складно-розсувні двері в тому випадку, коли закрите приміщення потрібно перетворити на відкритий простір.

Автоматичний – найдорожчий варіант, де відкривання відбувається за допомогою електричного приводу.

Розсувні системи також бувають монорейковими та 2-х, 3-х рейковими, залежно від кількості стулок на одній конструкції. Кількість стулок для звичайних розсувних систем від 2 до 6.
Технічні характеристики
Артикул49515
Оновлення: 17.05.2017
Додано: 13.05.2017
Ідентифікатор: 49515

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Вікна, двері, балкони REHAU