Вікна РЕХАУ ЄВРО- 60

Немає в наявності
Продавець: Віндауга
Вікна РЕХАУ ЄВРО- 60
• Трикамерний профіль товщиною 60 мм
• Різноманіття колірних і архітектурних виконань
• 2 контури ущільнень (всередині і зовні нахлест ущільнень - 8 мм)
• Теплоізоляція: Rопр = 0,63м2 ° С / Вт
• Ідеально гладка, високоякісна поверхню
• «Вікна" REHAU "» представляють систему EURO- 60, яка відмінно впишеться в класичну і модерн-обстановку житла. Вона має оптимальні естетичними якостями, завдяки 15-ти градусів скоса на лицьовій поверхні профілю. Форми вікон REHAU з профілів EURO- 60 варіюються згідно вашим архітектурним задумом і дизайнерським рішенням.
• Протягом більше 20 років наша продукція міцно утримує домінуючі позиції на ринку України. За роки роботи ми здобули цінний досвід, бездоганну репутацію та обзавелися великою кількістю ділових контактів, завдяки чому швидко і дешево вирішуємо проблеми будь-якого рівня складності. Наявність сучасної виробничої бази дозволяє нам виготовляти Металопластикові вікна будь-яких змін, розмірів і варіантів виконання, а їх бездоганну якість добре відомо далеко за межами Києва. На всі види виробів, а також робіт і послуг надається офіційна тривала гарантія (не менше 7 років, в залежності від виду скління). Ми дорожимо кожним замовником і готові розглядати індивідуальні схеми співпраці, щоб максимально адаптувати їх умови стосовно до можливостей і побажань клієнта. Наші Металопластикові вікна - це бездоганна якість, неповторний комфорт, стильний дизайн і привабливі ціни.
• Сьогодні конкуренція на ринку велика, і деякі компанії намагаються залучити клієнтів дешевизною. Але якість їх продукції, робіт і послуг знаходиться на відповідному рівні. Неадекватно дешеві Металопластикові вікна швидко втрачають привабливий вигляд і через короткий строк виходять з ладу, що вимагає дорогого ремонту або заміни. Ми проводимо виважену цінову політику: ексклюзивне, елітне виконання є більш дорогим, а вартість типових моделей знаходиться на прийнятному рівні.
Технічні характеристики
Артикул51491
Оновлення: 26.02.2018
Додано: 22.02.2018
Ідентифікатор: 51491

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
4 000 грн
Optim
Працюємо під час ВС
4 500 грн
Optim
Працюємо під час ВС
5 000 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Одностулкове вікно
3 000 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Вікно Rehau
6 200 грн
Optim
Алюмінієві профілі Profilco