Працюємо під час ВС

Алюмінієві вхідні двері

25 000 грн замовити
Ціна за м2.
+380 50 824 XX XX +380 50 824 6174
Київ
Продавець: Viktoria-Group plus
Алюмінієві вхідні двері
Алюмінієві двері з кожним днем ​​знаходять більш розширене застосування на вітчизняному ринку. Вони добре підходять для місць з великою прохідністю, оскільки здатні витримувати великі навантаження (магазини, торгові центри, офіси). В якості заповнення може бути скло, склопакет або сендвіч. Монтуватися алюмінієві двері можуть і в фасади, і дверні отвори, і в перегородки, і вітражі. Двері з алюмінію це:
- Довговічність. Конструкція з алюмінію міцна, стійка до зовнішніх впливів, розрахована на велику кількість відкривань та закривань.
- Легкість конструкції. Ширина алюмінієвого профілю тонше, ніж у пластикового, за рахунок чого збільшується світловий проріз і створюється візуальний ефект легкості конструкції.
- Різноманітність кольорової гами. Торговий Дім "Viktoria-Group plus" надасть Вашим дверям будь-який колір у відповідність до каталогу RAL, який гармонійно поєднуватиметься з інтер'єром приміщення.
- Економія простору. Алюмінієвий профіль досить тонкий, що дозволяє збільшити простір.
А також алюмінієвий профіль може бути як "холодним" так і "теплими". Теплі алюмінієві двері встановлюються в приміщеннях, до яких виставляються високі вимоги щодо теплозахисту. Наприклад, вітражі, вхідні групи та зимові сади. «Холодний профіль» найкраще підходить для створення конструкцій поза опалювальною зоною, наприклад, у вітринах і балконах, у конструкціях внутрішніх перегородок і дверей.
Технічні характеристики
Артикул61186
Оновлення: 13.07.2023
Додано: 30.11.2022
Ідентифікатор: 61186

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Viktoria-Group plus

Дивитись весь прайс-лист компанії Viktoria-Group plus - 10 позицій
Алюмінієві профілі Profilco