Балкон "під ключ" з рулонними шторами, натяжною стелею та жалюзі.

Об'єкт компанії Віконда

Балкон "під ключ" з рулонними шторами, натяжною стелею та жалюзі.

Для кожного балкон це особливе місце в квартирі і хотілося б, що його використання було максимально комфортним і функціональним.
Якщо виконати ремонт балкона під ключ то його можливості можуть розширитися, а проведення часу стане приємнішим.

Наші клієнти звернулися з проханням облаштувати балкон, щоб зробити його не просто місцем для зберігання речей, але й зробити візуально привабливим.

На даному об'єкті ми виконали балкон з розваркою та виносом по підвіконню, утепленням, обшивкою та внутрішніми роботами, що включають електрику, установку теплої підлоги та сушарку. А також поставили шафу для зручного зберігання речей. І поставили рулонні штори день-ніч, тепер клієнти можуть самостійно регулювати рівень освітлення в приміщенні.
Все підібрано у теплих пісочних тонах. Такий світлий балкон точно не набридне з часом і зможе довго та якісно виконувати функції як комори для зберігання речей, так і допомагати зустрічати світанки та просто комфортно проводити час сім'єю.
Облаштування балкона вкладення чимале, але такі інвестиції довго прослужать Вам на радість і допоможуть зберегти тепло та затишок у квартирі.
Натягнули натяжну стелю і встановили горизонтальні жалюзі кольору металік у кімнаті.
Горизонтальні жалюзі нічим не поступаються рулонним шторам і є бюджетнішим варіантом. Тим не менш, вони відмінно захищають від сонця і не псуються в процесі експлуатації.
Завдяки широкому асортименту наших послуг, клієнти можуть заощаджувати час та сили на пошуку різних компаній та підрядників.

Наша компанія повністю займається облаштуванням балконів та лоджій "під ключ", а також можемо побудувати балкон з нуля.
Розварювання, розширення з виносом по підвіконню та/або підлозі, скління, обшивка, утеплення, піддашок, електрика (проводка, тепла підлога, освітлення), внутрішні роботи ( стеля, підлоги, стіни), встановлення сушарки для білизни, шафа або полички для зберігання речей та фінальне доповнення - рулонні штори або жалюзі для комфортного керування світловими потоками.

Ми завжди раді допомогти і проконсультувати щодо всіх нюансів з ремонту балкона. Ми підкажемо як краще буде конкретно у Вашому випадку, надамо всі зразки, прорахуємо у різних варіантах та допоможемо Вам підібрати ідеальний варіант на Ваш бюджет. Завжди вчасно та якісно виконаємо обговорені роботи та надамо гарантію.

Додано: 29.01.2024
Ідентифікатор: 21997
Карта об'єктів компанії Віконда

Ще об'єкти

Квартира "під ключ" — Віконда