Французьский балкон

Об'єкт компанії Віконда

Французьский балкон

На даному об'єкті ми виконали встановлення французького балкона "під ключ" з усіма етапами: розварювання, обшивка, утеплення, скління, внутрішні роботи.

Французьким склінням називається скління у підлогу. Це допомагає збільшити кількість світла у приміщенні та візуально збільшити простір.
При такому склінні внизу на рамі можуть бути склопакети, а також сендвіч панелі.

Сучасні вікна досить добре зберігають тепло, за рахунок трикамерного склопакета та широкого профілю, Вам не доведеться переживати за втрати в приміщенні. Додаткове утеплення створюється також за рахунок зовнішньої та внутрішньої обшивки незасклених стін.

До того ж, на цьому балконі ми встановили "теплу підлогу", що додатково допомагає зберегти тепло і Ви зможете спокійно виходити на балкон навіть у холодну пору року.

Встановлена сушарка під стелею, майже стандартна послуга для ремонту балконів "під ключ". Така сушарка не займає багато місця, легко забирається, при необхідності, одним рухом руки і функціонально знаходиться у потрібному місці. А у поєднанні з теплими підлогами - речі будуть сохнути вдвічі швидше.

Фарбування стін, стелі, підлоги, освітлення та проводка, все це роблять наші майстри на максимально високому рівні.

Цілком облаштувавши свій балкон "під ключ", клієнти можуть проводити там сімейні вечори або функціонально використовувати за власними потребами.

Навіть котикам подобається проводити час на такому балконі та з цікавістю спостерігати через вікно за тим, що відбувається на вулиці.

Оновлене: 12.02.2024
Додано: 12.02.2024
Ідентифікатор: 22000
Карта об'єктів компанії Віконда

Ще об'єкти

Квартира "під ключ" — Віконда
Нова компактна ручка HOPPE