Квартира "під ключ"

Об'єкт компанії Віконда

Квартира "під ключ"

На даному об'єкті ми виконали заміну пластикових вікон, скління балкона та будівництво нового, ширшого, виходу на балкон, а також розварку з виносом по підвіконню, утеплення, обшивку та внутрішні роботи по балкону. Встановили вхідні та міжкімнатні двері. Монтаж натяжної стелі та встановлення рулонних штор.
Завдяки "французькому" виходу на балкон, замість класичного балконного блоку (двері з вікном), у приміщення потрапляє набагато більше сонячного світла, а у поєднанні зі світлими шпалерами день у такій квартирі триває трохи довше. Французький вихід на балкон абсолютно не впливає на температуру в приміщенні, адже якщо підібрати правильний теплий профіль та встановити двокамерний склопакет з енергозбереженням, то тепло точно нікуди не подінеться. А утеплення та обшивка балкона допомагає зберігати дорогоцінне тепло, особливо в холодну пору року. Також ми додатково встановили сушарку на балкон, і тепер клієнтам не доведеться займати час та місце розбиранням габаритної металевої сушарки для одягу.
Також встановили вхідні двері квартирного типу, які допомагатимуть зберігати температуру та шумоізоляцію, та оберігати сон господарів квартири. Міжкімнатні двері ідеально вписались в стиль інтер'єру, ось що означає коли все підібрано зі смаком.
Натяжну стелю встановили у всій квартирі. І навіть у ванній кімнаті. Так-так, натяжну стелю безпечно можна встановлювати у ванній кімнаті, не побоюючись цвілі, вигоряння, пожовтіння та інших можливих проблем.
Ну а фінальною точкою на завершення ремонту стали рулонні штори пастельного відтінку від ТМ Санні. Вони допоможуть господарям контролювати ступінь освітлення у приміщенні та уникнути цікавих поглядів від сторонніх.

Нашим клієнтам подобається, що одночасно кілька питань щодо ремонту будинку можна виконати у нашій компанії. А саме: вікна, балкони та лоджії "під ключ", рулонні штори або жалюзі, вхідні та міжкімнатні двері, натяжні стелі, встановлення кондиціонера чи бойлера, придбання конвектора.

Квартира вийшла досить світлою та затишною. Теплі пастельні тони додають легкості та простору для мешканців цієї невеликої квартирки. Таким чином за допомогою сучасного ремонту та якісних вікон, дверей та рулонних штор Ви можете створити свій власний стиль в інтер'єрі та з радістю повертатися після роботи додому.

Оновлене: 24.01.2024
Додано: 24.01.2024
Ідентифікатор: 21993
Карта об'єктів компанії Віконда

Ще об'єкти

Квартира "під ключ" — Віконда
Ролети з теплим коробом GANT