AXOR INDUSTRY провів комплексний захід для співробітників компанії «НИКС-М»
По окончанию семинара каждый монтажник получил соответствующий сертификат, подтверждающий участие и приобретение нового опыта и знаний.

AXOR INDUSTRY провів комплексний захід для співробітників компанії «НИКС-М»

З 18 по 24 березня в стінах AXOR INDUSTRY пройшли три навчальних заходи для співробітників компанії «НИКС-М».

Першими AXOR INDUSTRY відвідали менеджери нашого партнера, які взяли участь у двох навчальних тренінгах: «Психотипи клієнтів» і «Алгоритм продажів». Ведучою в них виступила фахівець в області продажів СПК, бізнес-тренер Наталія Шинкаренко. Протягом двох днів менеджери отримували новий досвід і навички, які обов'язково допоможуть їм у подальшій роботі.

Третій візит в AXOR INDUSTRY здійснили монтажники компанії «НИКС-М», для яких були організовані не менш інформативні заходи. Програма їхнього візиту стартувала з екскурсії по підприємству, де гості змогли ознайомитися з повним процесом виробництва фурнітури ТМ AXOR: від формування заготовок, до безпосередньої збірки готової продукції. Після екскурсій співробітники «НИКС-М» побачили презентацію фурнітури ТМ AXOR, яку провели наше регіональні менеджери з продажу. Вони в деталях розповіли про всі переваги фурнітури виробництва AXOR INDUSTRY та відповіли на численні запитання аудиторії.

А після співробітники нашого партнера взяли участь у тренінгу «Монтаж - функціональність залежить від вас», який пройшов під керівництвом провідного спеціаліста в області Олега Кесслера.

Фотозвіт заходів можна знайти на сторінці AXOR INDUSTRY в Facebook.

Компанія AXOR INDUSTRY завжди відкрита до співпраці з нашими партнерами для досягнення спільної мети!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 14980
Алюмінієві профілі Profilco