На стендах VEKA на Babyboom Fest розваг вистачило і дітям, і їхнім батькам
VEKA

На стендах VEKA на Babyboom Fest розваг вистачило і дітям, і їхнім батькам

Компанія VEKA, одним з пріоритетів якої завжди були традиції, виступила спонсором першого сімейного фестивалю Babyboom Fest, що пройшов 19 вересня в парку Перемоги в рамках святкування Дня міста Бровари.

Спеціально для сімейного свята, який був ініційований, щоб привернути увагу громадськості до важливості розвитку і зміцнення сімейних цінностей, VEKA приготувала цікаві конкурси, в яких змогли взяти участь не тільки дорослі, а й діти. Більше того, для переможців спортивних і творчих конкурсів компанія підготувала дуже привабливий призовий фонд.

Першими, хто активно включився у змагання на стенді VEKA, стали маленькі відвідувачи свята, які із задоволенням малювали свої "Вікна в Європу". Фантазії маленьких художників, молодшому з яких було всього два з половиною рочки, не було меж, і тому журі конкурсу було складно визначити найоригінальніший малюнок. Тим не менш, переможець був названий, а батьки отримали прекрасну можливість поміняти в дитячій старе вікно на вікно від VEKA зі спеціальною безпечною фурнітурою. Крім того, дев'ять малюнків були нагороджені заохочувальними призами.

Молоді теж знайшлися розваги до душі від VEKA: на тлі прес-волу компанії молоді людей із задоволенням робили селфі. Ну, а один з авторів селфі отримав винагороду у вигляді сертифіката на встановлення вікон.

У той час, як мами і діти малювали і фотографувалися, батьки родин теж знайшли собі заняття до душі на стендах VEKA. Так на одному з них були виставлені три зразки вікон - просте і два протівовзломних від VEKA. Щоб отримати приз у конкурсі "Силовий прийом", команді "зломщиків" встановлювався ліміт - 2 хвилини. Саме за цей час потрібно було за допомогою підручних інструментів відкрити вікно. Змагання викликали пристрасті майже як у боксерського рингу. Піддалося вікно тільки після багаторазових спроб, а переможець був винагороджений подарунком від VEKA. А для "маленьких" чоловіків, які грають у хокей, було запропоновано чисто спортивне змагання - "Забий шайбу".

Переможця конкурсу фотосушка - "Вікно в мій світ" очікувала поїздка до Європи. За умовами конкурсу фотороботи прикріплялися прищіпками до спеціальних мотузок. Гості свята мали змогу не лише розглядати фото, але й брати вподобані в подарунок, голосуючи таким чином за фотомайстра.

Компанії VEKA на фестивалі Babyboom Fest вдалося об'єднати інтереси всіх поколінь, створити атмосферу свята, де кожному гостеві, незалежно від віку, знайшлися конкурси за смаком, а переможці отримали обіцяні призи VEKA.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 15900
vikna.ua