"ВЕКА Україна" провела перший семінар напередодні нового сезону
ВЕКА Україна

"ВЕКА Україна" провела перший семінар напередодні нового сезону

15 квітня в головному офісі "ВЕКА Україна" відбувся семінар для партнерів компанії, програма якого була досить різноманітна – були представлені новітні розробки VEKA і перспективи розвитку галузі в цілому.

У програмі семінару слухачі з усіх регіонів України ознайомилися з матеріалами, які презентували компанію в рамках міжнародного галузевого форуму Fensterbau Frontale 2016. У Нюрнберзі VEKA представила на міжнародне огляд дійсно інноваційні рішення, а не просто в черговий раз "оптимізовані" профілі для регіональних ринків. Не дивно, що стенд VEKA користувався особливою популярністю у гостей виставки.

Також учасники семінару ознайомилися з новітніми розробками в області digital marketing, а також тими можливостями, які допомагають удосконалювати роботу і просувати послуги і продукти на ринку. Особливий інтерес у присутніх викликав мобільний додаток, розроблений VEKA, - "Замірник вікон", який допомагає вдосконалити замір і максимально виключити рекламації від замовників.

Друга частина семінару була присвячена ще одній темі, якої VEKA приділяє особливу увагу – монтажу світлопрозорих конструкцій. Слухачам були представлені матеріали: "Монтаж. Теорія і практичні рішення. Монтажні матеріали і їх застосування".

На закінчення зустрічі регіональним представникам була запропонована екскурсія по виробництву VEKA, під час якої гості змогли познайомитися зі всім технологічним процесом по виготовленню профілю, відвідати лабораторію, де вся продукція проходить тестування, щоб надалі служити замовникам не один рік.

Семінар в Києві став першим із серії запланованих зустрічей, які будуть також проведені в Полтаві, Сумах і Кременчуці.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 16780