Завод AXOR відвідали співробітники компанії WINTERA
AXOR INDUSTRY
AXOR INDUSTRY провів семінар для компанії WINTERA

Завод AXOR відвідали співробітники компанії WINTERA

У навчальному центрі AXOR Academy продовжують проходити семінари для наших партнерів. Так, 16 травня 2016 року в стінах підприємства AXOR INDUSTRY проходив навчальний семінар для нових співробітників компанії WINTERA.
Згідно відгуків, менеджери з продажу компанії WINTERA отримали цікаву і цінну інформацію щодо конкурентних переваг і технічних характеристик фурнітури AXOR, а також дізналися про новинку компанії - випуск серії дверних замків AXOR Door Line DL.
Гості висловили подяку за участь у семінарі, а також відзначили позитивне враження від екскурсії по заводу, де вони на власні очі змогли побачити весь процес виготовлення фурнітури AXOR (від формування заготівель до збірки готової продукції), а також відвідати сертифіковану лабораторію підприємства, де проходить постійний контроль якості всі вироби торгової марки AXOR.
Варто відзначити, що це далеко не перший навчальний семінар, організований нашою компанією для співробітників і партнерів компанії WINTERA, що говорить про високу ефективність цих заходів.
Компанія AXOR INDUSTRY завжди відкрита до співпраці з нашими партнерами для досягнення спільної мети!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 16954
Ролети з теплим коробом GANT