VEKA Україна бере участь у V Міжнародному архітектурному форумі в Києві

30 червня у Києві стартував Міжнародний архітектурний форум. У цьому році він присвячений темі "Сучасна архітектура - симбіоз раціональності й оригінальності". У роботі форуму беруть участь архітектори, девелопери, постачальники матеріалів і технологічних рішень для будівництва.

Хедлайнером форуму став американський архітектор Джон Фотіадіс, який представив учасникам серію цікавих оригінальних ідей по створенню нового архітектурного середовища української столиці, яка повинна стати більш сучасною, екологічною і комфортною, одночасно зберігши при цьому свою історичну і культурну своєрідність.

У роботі міжнародного форуму беруть участь фахівці VEKA. "Наша компанія надає великого значення роботі з архітекторами, - заявив у кулуарах конференції керівник технічного відділу VEKA Ukraine Костянтин Костюк. - Віконні системи VEKA користуються заслуженим попитом у архітекторів у всьому світі, тому що вони ідеально поєднують в собі функціональні переваги і можливості в області дизайну".

Після пленарного засідання учасники продовжать роботу у форматі панельних дискусій, присвячених питанням реновації міських територій, енергоефективності, а також відповідальності архітектора перед замовником.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 17105