AXOR INDUSTRY починає проект «День відкритих дверей»
Аксор
«День відкритих дверей» AXOR (Аксор)

AXOR INDUSTRY починає проект «День відкритих дверей»

24 вересня 2016 року відбудеться перша зустріч у рамках нового проекту компанії AXOR INDUSTRY - «День відкритих дверей».

Запрошуємо всіх бажаючих і зацікавлених розвитком віконної галузі відвідати єдиний в Україні і на території Східної Європи завод повного циклу з виробництва фурнітури для металопластикових вікон і дверей - завод AXOR.

У програму заходу входять екскурсія по заводу, під час якої Ви зможете особисто ознайомитися з повним циклом виробництва віконно-дверної фурнітури, і семінар від наших фахівців про особливості та переваги фурнітури виробництва AXOR INDUSTRY.

Ми із задоволенням поділимося з Вами історією нашого успіху, розповімо про складнощі, які нам довелося долати в перший рік роботи, про те, як ми завойовували довіру споживачів, конкуруючи з німецькими торговими марками, яким чином на сьогоднішній день збудовані наші взаємини з партнерами, а також розповімо, що є ефективним у роботі і які інструменти допомагають нам нарощувати свої об’єми.

Перша зустріч буде організована для відвідувачів із Дніпропетровської та Запорізької областей. (Інформація про запрошення гостей з інших областей України буде надано додатково).

Місце проведення - завод AXOR (м. Дніпро, проспект Праці, 32). Трансфер забезпечується.
Час заходу: 10:00 -13: 00

Увага! Для оформлення перепустки на відвідування заводу при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу (паспорт, права).

Для реєстрації участі необхідно заповнити «Заявку на відвідування заводу AXOR» на сайті компанії. Для цього необхідно зайти в «Особистий кабінет», натиснувши на кнопку «Авторизація».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 17360
Виробництво вікон Viknar`off