AXOR INDUSTRY відвідали партнери з Молдови
AXOR
AXOR INDUSTRY відвідали партнери з Молдови

AXOR INDUSTRY відвідали партнери з Молдови

5 листопада 2016 року гостями AXOR INDUSTRY стали представники компаній-партнерів «Evrofasad Prim» і «PlastComplex» із Молдови.

Спеціально для гостей була організована екскурсії по заводу AXOR INDUSTRY, в ході якої партнери змогли своїми очима побачити процес виробництва віконної фурнітури. Відвідавши ділянки пресів, лиття, гальваніки і збірки наші партнери отримали повне уявлення, з чого і як проводиться фурнітура для вікон і дверей ТМ AXOR.
Після невеликої перерви гості взяли участь у презентації, під час якої регіональний менеджер AXOR INDUSTRY Роман Петренко представив історію і досягнення нашого підприємства, детально зупинився на властивостях і перевагах продукції AXOR. Особливу увагу аудиторії привернули новинки компанії: система First Tilt, комплектація для нестандартних (трапецієподібних) вікон, додаткові ножиці, телескопічна противовзломная пластина та інші новинки.

Під час презентації на питання аудиторії відповідав також технічний фахівець компанії, Володимир Косовський, який поділився зі слухачами практичними рекомендаціями щодо регулювання і монтажу світлопрозорих конструкцій. Гості не тільки отримали компетентні відповіді на всі їхні запитання, а також змогли на власні очі побачити деталі і новинки компанії.

Фотозвіт заходу можна знайти на сторінці AXOR INDUSTRY в Facebook.

Компанія AXOR INDUSTRY завжди відкрита до співпраці з нашими партнерами для досягнення спільної мети!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 17586