Компанія VEKA провела семінар для дилерів LUVIN
VEKA

Компанія VEKA провела семінар для дилерів LUVIN

Представники компанії VEKA Україна спільно з незалежними технічними експертами провели у Вінниці для дилерів компанії-партнера LUVIN практичний семінар, присвячений темі монтажу СПК.

Проведення серії семінарів на початку весняного сезону з залученням топових експертів в області віконного ринку стало доброю традицією в компанії LUVIN. Технічний консультант компанії VEKA Україна Юрій Буткалюк зробив огляд ринку світлопрозорих конструкцій і розповів про технічні особливості та переваги віконного профілю VEKA. Представник VEKA зробив акцент на тому, що компанія пред'являє дуже високі вимоги до якості своєї продукції. Особливу увагу було приділено енергоощадним вікнам, технічні характеристики яких відповідають вимогам сучасного ринку та потреб клієнтів.

Ефективна експлуатація СПК будь-якого ступеня складності можлива лише за умови професійного монтажу. Цьому питанню була присвячена практична частина семінару, яку проводив незалежний консультант Роман Євглевський. Крім того, були докладно розглянуті питання, які найчастіше виникають під час виміру та монтажу збірних і нестандартних конструкцій. На практичних прикладах Роман Євглевський пояснював особливості монтажу, який дозволяє зробити вузли з'єднання складних конструкцій утепленими, а сам монтаж – зручним.

Віктор Піняк, представник компанії Winkhaus, розповідав про основні відмінності між типами фурнітури, представив елементи, з яких складаються додаткові опції вікон, розповів про технічні особливості фурнітури при установленні та регулюванні її на об'єкті.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 18084
Алюмінієві профілі Profilco