Soudal оголошує про пріобретенііюжнокорейского виробника герметиків Dong Yang

Soudal оголошує про пріобретенііюжнокорейского виробника герметиків Dong Yang

SOUDAL з гордістю оголошує про придбання південнокорейського виробника герметиків Dong Yang Silicone Co. Ltd. Оборот компанії становить 30 мільйонів євро, а продуктовий портфель схожий з SOUDAL. Це придбання є ще одним кроком у географічній експансії компанії SOUDAL і зміцнює її позиції на азіатських ринках.

Dong Yang Silicone була заснована в 2003 році, в даний час розробляє і виробляє силіконові, акрилові герметики і герметики на основі MS-полімерів. Компанія орієнтована на будівельний сектор, промислові ринки, скляну індустрію і займає лідируючі позиції на внутрішньому корейському ринку за цими напрямками.

Чинне керівництво Dong Yang залишиться на чолі компанії, а весь персонал збереже займані посади. У найближчі роки планується збільшення як виробничих потужностей, так і кількості співробітників. На даний час в компанії працюють 52 людини.

Вік Свертс (Vic Swerts), засновник і президент SOUDAL: «Придбання Dong Yang вписується в нашу стратегію щодо збільшення продажів і виробничих потужностей на азіатському ринку. Це частина нашої географічної експансії, наш третій стовп зростання, поряд з інноваціями в розвитку продуктової лінійки і винаходом новинок. Як і у випадку з попередніми зарубіжними придбаннями, Dong Yang буде використовуватися в якості платформи для подальшого зростання як в самій країні, так і в регіоні загалом. Ми плануємо додавання продуктів SOUDAL в портфель нової компанії, а також інвестиції в її розвиток. Dong Yang стала нашим 17-м виробничим майданчиком у світі. Це новий важливий крок для досягнення глобальних амбіцій компанії SOUDAL і реалізації нашої мети в один мільярд євро в 2020 році».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 591 XX XX +380 44 591 5305
+380 44 591 XX XX +380 67 243 4088
Ідентифікатор: 18787