Легендарний Fiх All Flexi від Soudal — тепер у новому форматі

Легендарний Fiх All Flexi від Soudal — тепер у новому форматі

SOUDAL, найбільший у світі виробник поліуретанових пін і один з провідних постачальників герметиків, клеїв і покрівельних матеріалів, повідомляє про появу нового формату однокомпонентного шовного клею-герметика Fiх All Flexi. Тепер один з найбільш затребуваних користувачами засобів є в форматі тюбика вагою 125 мл з аплікатором. Подібні зміни, на думку фахівців SOUDAL, зроблять використання Fiх All Flexi ще більш зручним і простим.

Еластичний клей-герметик на основі гібридних полімерів SMX для застосування всередині і зовні приміщень Fiх All Flexi від SOUDAL володіє високою адгезійною міцністю. Примітно, що після повної герметизації він постійно еластичний і може забарвлюватися фарбами на водній основі. У засоба практично повністю відсутній запах, воно не виділяє летких органічних сполук, що відповідає вимогам класифікації Emicode EC1 Plus.

Як правило, Fiх All Flexi від SOUDAL використовується для склеювання і герметизації при будівництві і виробництві металоконструкцій, у тому числі вібростійких. Засіб протистоїть утворенню грибка, таким чином може використовуватися у ванних і кухнях. А хороша стійкість до води, мінеральних масел, мастильних матеріалів, розведених неорганічних кислот і лугів дає можливість використання при настилі підлог, склеюванні і герметизації натурального каменю, наприклад, мармуру і граніту.

Клей-герметик Fiх All Flexi від SOUDAL буде корисний у побуті. Його можна використовувати для приклеювання та затирання швів панелей, порогів, підвіконь, плінтусів, розеток, карнизів з усіх оздоблювальних матеріалів, наприклад, деревини, пробки, пінопласту, полістиролу, гіпсу, до будь-яких поверхонь. З кріпленням інформаційних табличок, дзеркал і дзеркальних стін до бетону, цегли, штукатурки, керамічної плитки, дерева, гіпсокартону і скла засіб також легко впорається.

Клеї-герметики, як правило, мають дуже сильні і надійні скріпні властивості, які, часом, дуже необхідні як у побутових, так і в професійних цілях. Що стосується Fiх All Flexi від SOUDAL, то саме він допоможе вирішити різні завдання без зайвих труднощів. А аплікатор зробить застосування засобу більш акуратним і економічним.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 591 XX XX +380 44 591 5305
+380 44 591 XX XX +380 67 243 4088
Ідентифікатор: 20123