«Нікс-М»: вивчення мотивації з метою ефективної комунікації
AXOR
Тренінг Ефективні комунікації в AXOR Academy для Нікс-М

«Нікс-М»: вивчення мотивації з метою ефективної комунікації

Мотивація.
Що впливає на вибір і рішення клієнта? Як спонукати його до дії? Які слова-якорі варто вживати в розмові? Де доречно використовувати фрази для спонукання до дії, а де підкреслити вигоду покупки?

Ці та інші нюанси докладно розбиралися на тренінгу в AXOR Academy в минулу п'ятницю, 22 лютого. Цього разу бізнес-тренер Наталія Шинкаренко читала курс «Ефективна комунікація» для співробітників нашого партнера - компанії «Нікс-М».

Тренінг був настільки насиченим і цікавим, що гості не розходилися ще довго після передбачуваного таймінгу. Вивчали, практикували в групах нові знання і техніки.

У черговий раз тренінг для «Нікс-М» пройшов на високій емоційній ноті: наснага, сміх, заряд позитивних емоцій і, звичайно, поповнення багажу знань...

По завершенні навчання гості гаряче дякували Наталі Шинкаренко за тренінг, а також Роману Петренку за цікаву презентацію нової продукції AXOR.

Варто відзначити, що гостей особливо зацікавили технічні аспекти нової лінійки - приховані петлі AXOR Elite +, по яким Роман надав докладну інформацію. Роман зазначив, що за бажанням партнерів, можливо організувати навчальний семінар для фахівців з монтажу по установці і регулюванні даної продукції.

AXOR INDUSTRY завжди відкрита до співпраці з партнерами для досягнення загальних цілей.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 20126
vikna.ua