Soudal збільшує гарантійний термін продукції
Soudal
Soudal

Soudal збільшує гарантійний термін продукції

SOUDAL, найбільший у світі виробник поліуретанових пін і один з провідних постачальників герметиків, клеїв і покрівельних матеріалів, повідомляє про збільшення терміну експлуатації продукції, у деяких позицій у два рази. Дані зміни дозволять внести вклад в збереження екології, оскільки зменшиться кількість закупівель, і, відповідно, використаних матеріалів для виготовлення пакування.

Найчастіше користувачі зберігають пакування з клеєм та іншими будівельними і DIY-матеріалами досить довгий час. Однак бувають ситуації, коли необхідність у використанні виникає нечасто, і, в підсумку, часом користувачам доводиться розлучатися з повними тюбиками і банками.

Науково-дослідний відділ SOUDAL провів ретельні дослідження і прийшов до висновку: більшість DIY-продукції компанії мало стандартний термін служби 12 місяців, хоча можна було гарантувати набагато більший період. Некоректні тимчасові рамки приводили до того, що багато придатні до використання засоби знищувалися в магазинах або на складах.

У зв'язку з цим компанія SOUDAL анонсує наступні зміни: термін придатності гібридних (Fix ALL і T-Rex) і Wood Fix змінюється з 12 місяців на 15 місяців; клеїв (T-Rex, монтажна лінійка) і клеїв для дерева (крім D4) з 12 до 24 місяців; контактних клеїв - з 12/18 до 24 місяців.

SOUDAL з особливою увагою ставиться до питання збереження екології. Компанія розробляє системні рішення з урахуванням сучасних вимог у сфері будівництва і робить упор на такі тренди: енергоефективне будівництво, екологічні рішення і безпеку. Наприклад, продукція SOUDAL, особливо пінополіуретан і клейка піна, допомагають значно скоротити споживання енергії і запобігти її втрату.

Виробничі процеси SOUDAL Turnhout сертифіковані по ISO 14001, що доводить їх обмежене негативний вплив на навколишнє середовище. Одним з ключових моментів для компанії є мінімізація і перероблення залишків від виробництва. При цьому SOUDAL зобов'язує підрядників з перероблення відходів використовувати їх таким чином, щоб вони виробляли енергію.

Саме тому на початку 2019 року SOUDAL робить ще один крок в процес збереження навколишнього середовища, поступово змінюючи термін придатності в більшу сторону практично всієї продукції. Компанія не планує зупинятися на досягнутому і буде прагнути до створення найбільш енергоефективних і безпечних рішень для кожного нового процесу і продукту.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 591 XX XX +380 44 591 5305
+380 44 591 XX XX +380 67 243 4088
Ідентифікатор: 20048