Переможці «Powered by AXOR» - третій етап 2018
AXOR
Переможці Powered by AXOR 3-ій етап 2018

Переможці «Powered by AXOR» - третій етап 2018

21 січня було визначено переможців фінального етапу фотоконкурсу в 2018 році. (Умови конкурсу 2019 на сайті компанії axorindustry.ua).

Фотографії об'єктів будівель, які були надіслані нам на конкурс, цього разу були особливо цікавими. Вибрати переможців було дуже складно. Тому було прийнято рішення визначити переможців у двох представлених номінаціях («Об'єктне будівництво» і «Реконструкція будівель») за допомогою системи випадкового вибору.

А оскільки в номінації «Котеджне будівництво» цього разу не було учасників, то ми вирішили провести повторний random в номінації, в якій було найбільше учасників, тобто - «Об'єктне будівництво».

Отже, перший щасливчик - ПП Бабченко А.А. Об'єкт - житловий комплекс «Орільська надія». Гарний житловий комплекс, який знаходиться в мальовничому місці - с. Партизанське (Дніпропетровська область). Компанія-переможець проводила скління 2-ої секції цього комплексу. Будівля була засклена з фурнітурою AXOR.

За результатами наступного розіграшу в цій номінації було визначено другого переможця – це компанія «Мтермо». Об'єкт - житловий комплекс «Петровський квартал». Жилий комплекс «Петровський квартал» - один з найбільших житлових комплексів України (понад 50 будинків!), який розташований в екологічно чистому передмісті Києва, в с. Святопетровское.
15 п'ятиповерхових будинків цього комплексу (ПК-5, 1 черга) були засклені компанією «Мтермо». Всі будівлі цієї черги були засклені з фурнітурою AXOR.

І нарешті, третій переможець, який також був визначений за допомогою системи випадкового вибору, - це компанія «Інбуд сервіс». У номінації «Реконструкція будівель» вона перемогла з об'єктом скління школи №128, м. Київ. Варто відзначити, що компанія «Інбуд сервіс» у конкурсі «Powered by AXOR» брала участь вперше і відразу з двома об'єктами. Об'єкт, з яким компанія перемогла (скління школи), а також скління житлового комплексу на вулиці Крушельницької, м Київ.
Щиро вітаємо переможців!

Приз кожному переможцю від компанії AXOR INDUSTRY - перфоратор Bosch Professional.

Крім того, ми з радістю нагородимо й інших учасників даного етапу конкурсу.
Заохочувальний приз, powered bank від ТМ AXOR, отримають компанії: «Геоком Рест», SunMax, ТД «Вікна Вінниця».

Увага! Фотоконкурс «Powered by AXOR» триває і в 2019 році.
Надсилайте фотографії об'єктів, при будівництві або реконструкції яких Ви використовували фурнітуру ТМ AXOR.
Новий рік чекає на нових переможців!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 20050