Стартує конкурс від AXOR INDUSTRY в Instagram
AXOR
Конкурс "Путешествие Аксор" від AXOR INDUSTRY в Instagram

Стартує конкурс від AXOR INDUSTRY в Instagram

Компанія AXOR INDUSTRY оголошує про старт конкурсу «#ПутешествиеАксор», який буде проходити з 8 грудня 2017 року по 31 березня 2018 року в соціальній мережі Instagram.
Учасником конкурсу може бути будь-який охочий, що виконав усі вимоги конкурсу та підписався на сторінку компанії AXOR INDUSTRY в Instagram.

Для участі в конкурсі необхідно:
1. Підписатися на сторінку @axor_live в соціальній мережі Instagram
2. Опублікувати в своєму профілі Instagram одну або декілька фотографій, в кадрі яких присутній атрибут із логотипом AXOR (можна використовувати будь-яку сувенірну чи поліграфічну продукцію AXOR: спортивну пляшечку, термокружку, чашку, ручку, календарі тощо). Вітається творчий підхід, оригінальність композиції й оригінальний ракурс зйомки.
3. Під розміщеним фото поставити хештеги #axor_live, #путешествиеАксор і посилання на сторінку конкурсу @axor_live.
4. На сторінці @axor_live поставити «+» в коментарях під новиною цього конкурсу (з метою привласнення вам порядкового номера для участі в розіграші).
Важливо! Профіль учасника повинен бути відкритим для загального перегляду фотографій.

Призи та визначення переможців:
1. «Переможці місяця»
Щомісяця за допомогою системи випадкового вибору на random.org ми будемо визначати 2-х переможців місяця, які отримають по одному призу відповідно: 1-е місце - термокружка AXOR, 2-е місце - брендований фарфоровий набір (чайник з чашкою).
2. «Приз за оригінальність ідеї»
За підсумком кожного місяця Комісія конкурсу (авторитетне журі компанії AXOR) буде визначати «кращу фотографію місяця», автор якої отримає від AXOR фірмовий термос. Фотографії будуть оцінюватися з точки зору оригінальності ідеї та композиції, що відповідає темі конкурсу.
3. «Переможець конкурсу»
По завершенні всього періоду конкурсу Комісія AXOR визначить «краще фото конкурсу», автор цієї фотографії отримає приз - Power Bank 6000 мА/год від AXOR. Фотографії будуть оцінюватися серед усіх учасників конкурсу з точки зору оригінальності ідеї та композиції, що відповідає темі конкурсу, а також активності учасника в конкурсі.
Розміщуйте фото з AXOR в Instagram і вигравайте призи. Чим більше фотографій - тим більше шансів на перемогу!
Умови конкурсу на сайті axorindustry.ua
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 18885
Ролети з теплим коробом GANT