VEKA на виставці Fensterbau Frontale 2018
VEKA

VEKA на виставці Fensterbau Frontale 2018

fensterbau/frontale 2018
21 березня в Нюрнберзі почне свою роботу Fensterbau Frontale - найбільша виставка, присвячена вікнам, дверям і фасадам. Однією з найпомітніших її подій обіцяє стати експозиція VEKA. На стенді площею майже 1000 кв.м. найбільший світовий виробник віконних і дверних систем з ПВХ представить свої новітні розробки, що підтверджують репутацію VEKA як світового інноваційного лідера у сфері віконних технологій.

Характер та зміст експозиції VEKA відбивають спрямованість концерну в майбутнє і його відкритість найсміливішим інноваційним ідеям. На стенді буде представлена різноманітна палітра профільних систем, що дозволяють партнерам компанії ефективно конкурувати в усіх технологічних і цінових сегментах. Профільні системи VEKA для усіх ринків розробляються і виготовляються за єдиними стандартами виключно високого класу якості - це принципово важливо, як для забезпечення якості готових вікон, так і для ефективного маркетингового позиціювання продукції партнерів концерну у всьому світі.

Галузеві експерти з нетерпінням чекають прем'єри VEKA Spectral - авторського рішення VEKA, абсолютно нової технології формування профільної поверхні, розробленої міжгалузевою дослідницькою групою у власному R&D - центру VTS. Тема інновацій розкривається і в цілому ланцюгу інших проектів: нові рішення в галузі створення середовища без перепон, вікна, оснащені електронною пам'яттю IPS, система інтелектуального планування та розрахунку елементів WinDoPlan з можливістю ефективної роботи в середовищі BIM. Велика увага приділена комплексним рішенням в галузі автоматизації та підвищення ефективності управління віконним виробництвом, і ще безліч нюансів та аспектів, що дозволяють вивести віконний бізнес на нову орбіту зростання.

"Формувати майбутнє для нас означає не лише залишатися для переробників надійним перевіреним партнером, що пропонує продукти екстра-класу для будь-якої ситуації, - відмічає Член Правління VEKA AG Бонифациус Айхвальд. - Більшою мірою йдеться про те, щоб бути лідером в усіх галузях, забезпечуючи нашим партнерам у всьому світі реальні конкурентні переваги".

Стенд VEKA з року в рік стає центром гостинності та місцем зустрічі експертів, давніх друзів та партнерів. Ви знайдете нас в центрі шостого залу (Halle 6).

До скорих зустрічей в Нюрнберзі!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 19115
Виробництво вікон Viknar`off