Міжнародний Трейд-клуб в гостях у AXOR INDUSTRY

Міжнародний Трейд-клуб в гостях у AXOR INDUSTRY

22 березня для AXOR INDUSTRY став знаменним днем. У нас в гостях були представники міжнародного Трейд-клубу - економічні радники і представники посольств з різних країн світу.

Ініціатором і організатором таких заходів вже в шостий раз виступають Дніпропетровська обласна адміністрація та Дніпропетровська Торгово-Промислова палата.

Такі ділові зустрічі спрямовані, перш за все, на ознайомлення з політичною та соціально-економічною ситуацією в регіоні, допомога в залученні іноземних інвестицій, налагодження ділових зв'язків між українськими та іноземними підприємствами, розвиток багатостороннього співробітництва регіону з різними країнами, проведення культурного обміну і звичайно ж на забезпечення і підтримку позитивного ділового та інвестиційного іміджу Дніпропетровської області.

У зв'язку з цим завод AXOR, на якийсь час, перетворився в «індустріальну мекку» для представників посольств Іспанії, Канади, Китаю, Аргентини, Малазії, Румунії, Угорщини, Словаччини, Польщі, Азербайджану та Аргентини.

Гості були приємно здивовані сучасної організацією виробничих процесів підприємства повного циклу, високотехнологічним обладнанням, проведенням перевірки контролю якості продукції, а також високим рівнем менеджменту заводу AXOR. Екскурсію по заводу для гостей провів регіональний менеджер Роман Петренко спільно з заступником генерального директора Наталією Бевз та Андрієм Мудрієвський. Окреме спасибі Андрію за те, що гостям було дуже комфортно і ні в кого не виникло мовного бар'єру.

Зустріти Гостей такого високого рівня і смачно пригостити нам допомогли наші надійні партнери - підприємство Nonpareil. Дякуємо їм за це.

За підсумками нашої зустрічі, хотілося б відзначити, що у AXOR INDUSTRY вийшло залишити у гостей не тільки розуміння того, що на Дніпропетровщині є сучасні високотехнологічні підприємства, а й те, що іноземні інвестиції, вкладені в 2011 році в такі підприємства як завод AXOR, успішно працюють як на розвиток економіки регіону і країни в цілому, так і на поліпшення добробуту кожного співробітника підприємства зокрема.

AXOR INDUSTRY черговий раз підтвердив свою відкритість і готовність приймати в своїх стінах гостей різного рівня!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19215
Алюмінієві профілі Profilco