Fensterbau Frontale - віконні ідеї зі всього світу
VEKA

Fensterbau Frontale - віконні ідеї зі всього світу

fensterbau/frontale 2018
23 березня в Нюрнберзі продовжила свою роботу Fensterbau Frontale, найбільша й авторитетніша виставка, присвячена віконним технологіям. Стенд VEKA на ній - не лише один з наймасштабніших, але й один з самих відвідуваних.

Це не дивно - продукцію концерну споживають кращі віконні компанії майже з 60 країн, і багато з них сьогодні тут, на Frontale. Говорячи про відвідуваність, не варто скидати з рахунків і відому гостинність VEKA, коли кожен гість почуває себе на стенді, як вдома.

Експозиція VEKA представлена цього року 14 експонатами, а також окремою зоною інновацій. Основні теми відповідають загальному девізу стенду - "Shaping the future", "Творячи майбутнє".

Головні напрями технологічного розвитку продуктів і сервісів VEKA пов'язані з можливостями створення індивідуальних партнерських рішень, а також інтеграцією вікон в "Інтернет речей", про що ми детальніше розповімо в наших випусках новин.

А доки Frontale продовжує свою роботу - четвер завершився партнерським вечором VEKA, коли після напруженого виставкового дня гості Frontale мали можливість відпочити в неформальній атмосфері та обмінятися враженнями.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 19216
Виробництво вікон Viknar`off