У AXOR Academy пройшов тренінг на тему: «Монтаж, функціональність залежить від вас»
У AXOR Academy (Аксор) пройшов тренінг для співробітників компанії Wintera (Вінтера)

У AXOR Academy пройшов тренінг на тему: «Монтаж, функціональність залежить від вас»

3 квітня компанія AXOR INDUSTRY провела виїзний семінар для майстрів з монтажу партнера - компанії Wintera. Зустріч була присвячена новинкам продукції AXOR, а також навчальному тренінгу з вивчення тонкощів монтажу як частини ефективної командної роботи віконної компанії. Захід проходив у м. Мелітополь.

З презентацією продуктової лінійки і новинок заводу AXOR виступив регіональний менеджер компанії Роман Петренко. Після виступу Романа слухачі активно ставили питання, цікавлячись технічними нюансами новинок компанії, лінійкою фурнітури AXOR Smart Line S + і дверними замками Door Line DL, їх перевагами для кінцевого споживача.

«Монтаж, функціональність залежить від вас» - одна з актуальних тем тренінгів, які компанія AXOR INDUSTRY спільно з бізнес-тренером, викладачем ОДАБА Олегом Кесслером, регулярно проводить для фахівців з монтажу партнерів.

Особливу увагу учасників тренінгу було акцентовано на командній роботі «менеджер з продажу - майстер з виміру - майстер з монтажу». Тільки при якісній роботі на кожному етапі контакту з клієнтом можливо досягти необхідний результат.

Протягом заняття були детально розглянуті та проаналізовані наступні актуальні питання: етапи виміру, демонтаж конструкцій, інструменти для монтажу. Також були надані рекомендації щодо монтажу відповідно до ДСТУ, застосування парогідроізоляціонних матеріалів, нюанси монтажу протизламної фурнітури та багато іншого.

Компанія AXOR INDUSTRY бажає всім слухачам заходу ефективної реалізації отриманих знань і навичок в роботі. Ми завжди відкриті до співпраці з нашими партнерами для досягнення спільної мети!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19276
Ролети з теплим коробом GANT