ТМ "LUVIN" провела семінар з монтажу для дилерів компанії
VEKA Україна
Віктор Піняк, регіональний представник компанії WinkHaus

ТМ "LUVIN" провела семінар з монтажу для дилерів компанії

ТМ "LUVIN", партнер VEKA Україна, провела семінар для своїх дилерів та майстрів з монтажу. Роман Евглевський, експерт з монтажу світлопрозорих конструкцій в країнах СНД, в тандемі з Юрієм Буткалюком, технічним фахівцем VEKA, розкрили такі актуальні теми, як "Монтаж віконних конструкцій в зону утеплення" та "Монтаж важких підйомно-розсувних систем".

Спікери поділилися власним досвідом та рішеннями у виборі матеріалів й технологій для складного монтажу, звернули увагу на необхідність наповнення віконного магазину технічними рішеннями по монтажу світлопрозорих конструкцій, тобто магазин з продажу вікон важливо наповнити не лише різними зразками вікон, дверей, розсувних систем, а й зразками різних способів монтажу (теплий монтаж, монтаж складних конструкцій, монтаж в зону утеплення і т.п.).

Віктор Піняк, регіональний представник компанії WinkHaus, представив слухачам інновації віконної фурнітури та розповів про особливості таких серій фурнітури як activPilotComfort, та Ergo.

Учасники семінару активно ставили питання, брали участь в обговоренні, дискутували та разом з експертами знаходили рішення з тих питань, з якими часто зустрічаються на практиці.

Представники дилерської мережі ТМ "LUVIN" оцінили професійний рівень спікерів, відмітивши актуальність запропонованих тем і той багаж отриманої інформації, яка дозволить з упевненістю зустріти новий сезон.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 19302