У AXOR Academy пройшов тренінг для співробітників компанії «Паритет»
AXOR
Тренінг AXOR Academy

У AXOR Academy пройшов тренінг для співробітників компанії «Паритет»

12 травня AXOR зустрічав партнерів із Одеси. Нашими гостями стали співробітники компанії «Паритет», яка більше 20-ти років успішно працює на віконному ринку і вже багато років є нашим надійним партнером.

«Кожного разу, відвідуючи AXOR, ми відкриваємо для себе щось нове, - поділилася після заходу Антоніна Бурнашева, директор з маркетингу компанії «Паритет». - У презентації AXOR завжди фокус на чомусь важливому й актуальному на даний момент, в тренінгах - акумульована інформація, яка потрібна саме зараз для нашого ринку».

Такі відгуки про нашу роботу, які ми отримуємо поштою, з месенджерів або телефоном, надихають нас і далі організовувати для наших партнерів семінари, тренінги, а також інші актуальні для бізнесу заходу.

Отже, в цей день співробітники нашого партнера взяли участь в екскурсії по заводу AXOR, яку провели для них керівник відділу продажів AXOR INDUSTRY в Україні Едем Хаурмаджі та регіональний менеджер нашої компанії Сергій Кущ. Після чого, для присутніх Едем Хаурмаджі презентував продукцію AXOR, новинки та технічні розробки компанії, а також позначив динаміку і тенденції розвитку галузі.

Після невеликої перерви для гостей в AXOR Academy почався навчальний тренінг. Вів навчання - бізнес-тренер проекту «Оконный консалтинг», викладач ОДАБА Кесслер О.І.
Основна увага на тренінгу була сфокусована на компетенції менеджера з продажу, його умінні слухати клієнта, доносити до клієнта потрібну інформацію, боротися із запереченнями й, в кінцевому підсумку, «перевести» потенційного клієнта в статус реального замовника.

Дякуємо Олегу Кесслеру за насичену навчальну програму і всіх учасників тренінгу - за активну роботу під час навчання.

Компанія AXOR INDUSTRY завжди відкрита до співпраці з нашими партнерами для досягнення спільної мети!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19429